COMUNA SUPLACU DE BARCAU

Suplacu de Barcău

Dragi vizitatori !!!

Va multumim pentru interesul dumneavoastra cu privire la COMUNA SUPLACU DE BARCAU

 

 


      Va asiguram ca in cuprinsul acestui site veti regasi informatii complexe si actuale cu privire la Comuna Suplacu de Barcau. In cazul in care doriti alte informatii cu privire la Comuna Suplacu de Barcau va invitam sa folositi cu incredere sectiunile Carte de Oaspeti sau Contact din cuprinsul acestui site. Pentru orice solicitari de informatii puteti utiliza urmatoarele date de contact::


COMUNA SUPLACU DE BARCAU
Judet. Bihor, Comuna Suplacu de Barcau
Localitatea Suplacu de Barcau,
Strada Piata Republicii. nr. 33
Cod Postal: 417535
Tel/Fax 00(40) 0259368477
e-mail: primaria.suplacudebarcau@cjbihor.ro

________________________________________________________________________

 

PLATESTE ONLINE  !!!

PLATA ONLINE

Primăria Suplacu de Barcău vă oferă posibilitatea de a plăti on-line taxe,

amenzi sau alte plăți diverse într-un mod simplu și ușor.


Cum se procedează?

În primul rând, pentru a vă putea proteja datele cu caracter personal, este nevoie de autentificare. Se completeaza online o solicitare, care va fi mai apoi confirmată prin adresa dumneavoastră de e-mail. În termen de 30 de zile cererea dumneavoastră va fi soluționată, și veți primi pe mail un link prin intermediul căruia vă veți seta parola contului. Paşii care trebuie urmaţi pentru crearea contului sunt intuitivi şi rapid de parcurs.

 

 

Pentru plăți online dați click aici: CityOn.ro

 

 

____________________________________________________________________________

 ACCESEAZA SERVICIILE DE COMUNICARE ON LINE 

 Primăria Suplacu de Barcău vă oferă posibilitatea de a accesa servicii digitalizate on-line prin portalul Regista. Portalul Regista este o extensie a site ului oficial creat pentru a facilita comunicarea cu persoanele interesate. Prin intermediul portlului poti face o sesizare, poti completa un formular sau o cerere, te poti program in audienta sau poti afla noutati din Monitorul Oficial Local. 

 

 Cum procedezi?

Da clic pe oricare din link urile de mai jos, inregistreaza cu un cont nou sau existent in portal si ai acces la facilitatile oferite de portalul Regista


regista

Apasa AICI pentru a face o sesizare
Apasa AICI pentru a completa si trimite un formular sau o cerere
Apasa AICI pentru a te programa in audienta
Apasa AICI pentru a afla noutati din Monitorul Oficial Local

 

 

editat de IANIS !!! 

 

Vedeţi şi:

Dragi vizitatori,

  •         În calitate de primar al comunei Suplacu de Barcău, adresez un sincer bun venit tuturor celor ce aţi accesat acest site, în numele comunităţii acestei comune, administraţiei publice locale şi al meu personal.
  •         Ne dorim ca pe această cale să venim în sprijinul cetăţenilor, oferindu-le dreptul la informaţia produsă şi gestionată de administraţia publică locală şi în acelaşi timp să fim o fereastră deschisă permanent tuturor celor ce vor să ne cunoască comuna şi pe noi.
  •         Mulţumesc în numele locuitorilor, vizitatorilor din ţară şi străinătate, pentru că aţi avut curiozitatea şi dorinţa de a afla cât mai multe despre noi, gândindu-vă poate că veţi descoperi oportunităţi de afaceri de orice natură, să sperăm că vă vor îndemna să investiţi în comuna noastră, asigurându-vă cu responsabilitate de existenţa unei administraţii publice locale deschise şi transparente.
  •         Cu siguranţă în urma informaţiilor primite, veţi găsi măcar un lucru care vă va capta atenţia şi dorinţa de a cunoaşte pe viu frumuseţea unică a acestor meleaguri, oamenii prietenoşi, ospitalieri şi farmecul unei comune primitoare.


                       Cu stima,


Suplacu de Barcău

Primar Dr. Tivadar Nicolae